6LevoN8lAAAAAKLqFzctqwe3sDe06XB5o6-rDpxW

Dé SST Garantie.

Onze SST-garantie is uniek in de markt. We vinden het namelijk belangrijk dat u op ons kunt rekenen. Dat betekent dat we niet alleen altijd voor de hoogste kwaliteit gaan, maar ook een eerlijk en transparant garantiebeleid bieden.

Bij de door ons geleverde vloerverwarmingssystemen hanteren wij (met inachtneming van onze leveringsvoorwaarden) de navolgende garantie:

1

10 jaar garantie bij schadegevallen.

Binnen een garantietermijn van 10 jaar vanaf de leverdatum zal bij schadegevallen, kosteloos de kunststofbuis vervangen worden, inclusief de daarbij behorende fittingen. Het betreft duidelijk aanwijsbare en op productiefouten terug te voeren schadegevallen, die onze schuld treffen.

2

10 jaar garantie op schade veroorzaakt door derden.

Binnen een garantietermijn van 10 jaar vanaf de leverdatum (en de voorwaarde onder lid 1) valt ook, buiten het vervangen van de geleverde buis en fittingen, de schade veroorzaakt aan materialen van derden en de daaruit voortvloeiende gevolgschades. SST draagt zorg voor het verwijderen en opnieuw aanbrengen van het vloerverwarmingssysteem, volgens de laatste technische standaarden.

3

Gerenommeerde verzekeraar.

Voor het dekken van schade beroept SST zich op de productaansprakelijkheid die met een verzekering bij een gerenommeerde verzekeraar is afgedekt. De hoogte van de schadedekking bedraagt 2,5 miljoen euro per schadegeval, met een maximum van 5 miljoen per adres.

4

Montagerichtlijnen.

Deze garantie is alleen geldig indien alle uitvoerende partijen, zoals installateur en vloerenlegger, aan de door ons opgestelde montagerichtlijnen voldoen. Daarnaast dient er een controle op de regeling te hebben plaatsgevonden en is uitsluitend de toepassing van systeemcomponenten van SST toegestaan.

SST Europe behoudt zich het recht voor om in garantiegevallen een door ons aanbevolen bedrijf de schade te laten herstellen.

Volg ons op onze
Sociale media

Tackerplaat productie

Bekijk onze nieuwste productiefaciliteit

Het volledig assortiment bekijken?

Download de catalogus!

Direct naar fhics?

Dé software voor vloerverwarming

Coming soon..