6LevoN8lAAAAAKLqFzctqwe3sDe06XB5o6-rDpxW

SST EUROPE

dé fabrikant van
vloerverwarming

Pioniers in duurzame technologie en oplossingen

Bij SST Europe zijn we voortdurend op zoek naar de meest innovatieve en duurzame technologieën om de levenskwaliteit in de Europa-regio te verbeteren. Ons doel is om ons erfgoed in de voorhoede van duurzaamheid en energiebesparing te behouden, terwijl we onze klanten helpen hun impact op het milieu te verminderen. Ons toegewijde team van experts werkt nauw samen met bedrijven, overheden en particulieren om op maat gemaakte oplossingen te bieden die echt een verschil maken.

Ontdek de toekomst van duurzaamheid
met SST Europe

Als marktleiders in duurzame technologieën, zijn we er trots op om te demonstreren hoe onze oplossingen de manier waarop we leven en werken kunnen transformeren. We nodigen u uit om een reis te maken in de veelbelovende wereld van SST Europe, waar u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing, hernieuwbare energie en duurzaamheid ontdekt.

Samen bouwen we een groenere, betere toekomst voor de Europe en daarbuiten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe SST Europe uw duurzaamheidsdoelen kan verwezenlijken en een blijvende impact kan achterlaten op onze planeet en toekomstige generaties.

Foto’s : De productiefaciliteit bij SST-Europe

Innovatiekracht: Phase Change Materials

SST Europe (Smart Surface Technologies Europe)  heeft het meest energie-efficiënte vloerverwarmings-systeem ontwikkeld. Dit is een vloerverwarmingssystemen op basis van PCM-technologie (Phase Change Materials). Door de toepassing van PCM in vloerverwarmingssystemen kunnen we energie opslaan en vrijgeven op een efficiënte manier, wat leidt tot energiebesparing en een verbeterd binnenklimaat.

Innovatiekracht: SST-tackerplaten

Met de ontwikkeling van SST-tackerplaten begon een nieuw tijdperk voor ons bedrijf. Met deze unieke innovatie konden we aan klanten onze professionaliteit laten zien. Dat had effect. Onze marktpositie werd versterkt en SST werd een niet meer weg te denken specialist binnen een complex en snel veranderend marktsegment

De Tackerplaatproductie

 Onze innovatiekracht is mede te danken aan ons uiterst efficiënt productieproces, met onder meer een volautomatische tackerplaat-machine. Daardoor hebben we een productiecapaciteit van ruim 3 miljoen m2 per jaar!

Video afspelen

Volg ons op onze
Sociale media

Tackerplaat productie

Bekijk onze nieuwste productiefaciliteit

Het volledig assortiment bekijken?

Download de catalogus!

Direct naar fhics?

Dé software voor vloerverwarming

Coming soon..