6LevoN8lAAAAAKLqFzctqwe3sDe06XB5o6-rDpxW

TACKERPLAATSYSTEEM

Vloerverwarming op tackerplaten

Bent u op zoek naar een dekvloer die snel opwarmt, snel koelt en die de afgifte maximaal aanpast aan de behoefte? Wilt u een dekvloer met geweldige akoestische eigenschappen of een goed isolerend vermogen? En wilt u ook nog eens een syteem dat eenvoudig en snel te monteren is? Het tackerplaatsysteem van SST voldoet aan al uw wensen!

De vlakke tackerplaten zijn in EPS hardschuim uitgevoerd en voorzien van een scheurbestendige folie, bedrukt met een raster. Met behulp van kunststof nagels (tackers) wordt de leiding op het isolatiemateriaal gemonteerd. Diagonaal of semi-rond verleggen is met het tackerplaatsysteem een fluitje van een cent. De leiding kan met een systeemtacker simpel en snel worden vastgeprikt op de isolatieplaat.

Tackers voor montage

Randisolatie basic en Luxe

Hartafstand (h.o.h) 100, 150, 200 & 300 mm
Tackerplaten met verschillende diktes-
20-25-30 mm Beschikbaar
Buistypes: PE-RT - PE-Xc - AKB.
Maten: 14 - 16 - 17 -18 & 20 mm

De Tackerplaatproductie

De innovatiekracht van SST is mede te danken aan ons uiterst efficiënt productieproces, met onder meer een volautomatische tackerplaat-machine. Daardoor hebben we een productiecapaciteit van ruim 3 miljoen m2 per jaar!

Video afspelen

Steeds meer Zelf produceren

Dankzij dit soort ontwikkelingen moderniseerde onze productiefaciliteit. Dat bood mogelijkheden. SST ging meer en meer zelf produceren. Voordeel daarvan: we hadden de kwaliteit van onze producten in eigen hand.

Op dit moment durven we het aan om te stellen dat we een compleet assortiment voor vloerverwarming bieden. Ons assortiment telt liefst 500 producten. En we blijven ontwikkelen en bewegen, omdat de markt dat van ons vraagt.

SST is getransformeerd van een actieve handelsonderneming naar een hooggewaardeerde producent met een eigen label en keurmerken. SST streefde vanaf de eerste dag naar de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs. Vraag het onze klanten. Zij weten het, als geen ander.

Volg ons op onze
Sociale media

Tackerplaat productie

Bekijk onze nieuwste productiefaciliteit

Het volledig assortiment bekijken?

Download de catalogus!

Direct naar fhics?

Dé software voor vloerverwarming

Coming soon..